Visieplaat en webpagina elementen voor Yourtech

Visieplaat Yourtech door Hopps Visual thinking

"De visieplaat ziet er goed uit, hiermee kunnen we zeker verder!"

Dennis Beijaard - Directeur Yourtech BV.

Hulpvraag

Van Yourtech

Yourtech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in productietechniek & onderhoud voor fabrieken.
Binnen de organisatie hebben enkele belangrijke veranderingen plaats gevonden. Aan HOPPS de vraag om de nieuwe visie in een praatplaat weer te geven, zodat deze binnen de organisatie kan worden uitgedragen.

Het resultaat

Werkwijze Hopps

Voor het maken van de plaat ben ik uitgegaan van een flyer met hierop in tekst de kernelementen van de nieuwe visie van Yourtech.

Het motto is “als het in één keer goed moet”. Yourtech is een zeer vakbekame organisatie binnen de maak- en verpakkingsindustrie.  De hulp aan de klant staat voorop en de mensen waarmee de organisatie het doet, moeten centraal staan. Het team opereert volgens bekende kernwaarden van het bedrijf. Deze bieden een basis voor de goede service  bij de twee onderdelen: Machine verplaatsing en Onderhoud services.

Yourtech gaat met de tijd mee en past het bedrijf aan om ook in de toekomst nog relevant te zijn. Het machinepark wordt meer geautomatiseerd, duurzamer, energiezuiniger en ook digitale tools worden toegepast.

De visieplaat is in hoge resolutie opgeleverd aan Wallbrink crossmedia. Zij hebben de nieuwe website van Yourtech gebouwd en diverse elementen uit de visieplaat toegepast op de site.