Visuele tools voor coaching

Visual thinking templates voor Startvalue

"Ik ben echt onder de indruk van wat je kan bereiken met visuele strategie. Yvette weet mooi de vertaalslag van mijn coachingtools te maken. Kortom ik ben er blij mee. De investering waard en we gaan zeker verder samenwerken"

Miranda Hogervorst - Eigenaar StartValue BV.

Hulpvraag

Van StartValue BV.

Miranda is eigenaar van StartValue BV. Haar missie is mensen coachen bij het overwinnen van stress, angsten en burn-out. Hierdoor ervaren ze meer vrijheid en blijheid én durven ze grenzen te verleggen. Goed voor jezelf zorgen en jezelf een leven met lef gunnen.

Als coach en loopbaanadviseur had ze behoefte aan op maat gemaakte werkbladen, waar haar klanten zelf mee aan de slag kunnen gaan.

Het resultaat

Werkwijze Hopps

Tijdens de online voorbespreking is besproken dat er een drietal werkbladen zijn gewenst. Er moet voldoende schrijfruimte zijn en de bladen moeten in een handzaam formaat (A4) en zelf geprint kunnen worden.

Aan de hand van de huisstijl van StartValue BV. ben ik verschillende conceptvoorstellen digitaal gaan tekenen. Door de heldere feedback van Miranda, is de opdracht snel naar wens afgerond.

Tekening voor StartValue BV door HOPPS