Live verslaglegging evenement

impressie starters meetup

Foto’s: Alexander Ettema

live tekenen HOPPS meetup

Hulpvraag

Van DOTbusiness

Hoe vind je als startende ondernemer je weg binnen het Delftse netwerklandschap? Én hoe weet je welk netwerk bij je past? Om de startende ondernemer uit Delft hierbij een handje te helpen, organiseerde DOTbusiness samen met enkele partners de allereerste Starters Meetup.

Aan HOPPS de vraag om tijdens het evenement een visuele samenvatting te maken, die na afloop kan worden gedeeld met de aanwezige ondernemers.

Het resultaat

Werkwijze Hopps

De meetup vond plaats bij OGD-ict Diensten in Delft. Ruim 140 nieuw ondernemers bezochten de workshops, de netwerkmarkt en zagen de pitches van de netwerken die zich presenteerden.

Tijdens de introductie van Sabine van Meeteren ben ik gestart met visuele notities. Deze heb ik tijdens de netwerkmarkt verder uitgewerkt op groot formaat. Ik stond voor alle deelnemers zichtbaar in de gang, zodat er altijd ruimte was voor een goed gesprek. Wat houdt dat nu in, visuele verslaglegging.

Na afloop van het evenement is de tekening gepubliceerd op de middenpagina (blz.28-29) van editie 9 van het magazine Delft.business.