Presentatie Leadership Development Program

Leadership development program presentatie

"Het is een prachtige visual geworden met mijn highlights van het leiderschapsprogramma. Mooie manier om een lang verhaal in één plaat duidelijk te maken!"

Jody Handgraaf - Senior Business Consultant Operations bij Achmea

Hulpvraag

Van Achmea

Binnen Achmea mag een selecte groep medewerkers meedoen aan het Young Talent leiderschapsprogramma. Ter afsluiting van het programma wordt door iedere deelnemer een Proeve van bekwaamheid afgelegd.

Jody Handgraaf is Senior Business Consultant – Operations. Zij was afgelopen jaar een van de geselecteerde medewerkers. Voor de Proeve van bekwaamheid mochten er twee slides getoond worden. Om haar presentatie kracht bij te zetten, heeft Jody aan HOPPS gevraagd om een visual te maken over haar hoogtepunten van het leiderschapsprogramma.

Het resultaat

Werkwijze Hopps

Voor het maken van de plaat zijn we in gesprek gegaan. Wat moet er op de plaat komen? Welke structuur passen we toe?
Het was snel duidelijk dat er een tweedeling moest komen tussen het persoonlijk leiderschap en het leiderschap aan anderen. De afgelegde route door het programma wilden we organisch weergeven: aan het einde mogen de spreekwoordelijke vruchten worden geplukt. Belangrijke leermomenten (key-moments) gedurende het programma zijn aan beide zijden van het pad getekend.

De uiteindelijke visual is digitaal opgeleverd, zodat Jody hierin nog haar eigen tekst kon plaatsen.
Én die Proeve van Bekwaamheid is natuurlijk succesvol afgelegd!