Mis jij de netwerkborrel ook?

Hopps visual notes during meeting

Echt contact maken met iemand is een noodzaak voor mijn business.
Een, op het eerste gezicht eenvoudige vraag: wat kost deze tekening? beantwoord ik altijd met een aantal tegenvragen. Onder andere met ‘Wat is het doel van de tekening? Wat wil je duidelijk maken?
Vóór de invoering van de Coronamaatregelen, maakte ik een vrijblijvende afspraak met de potentiële opdrachtgever’. We ’tekenden’ de uitdagingen en kwamen tot nieuwe inzichten, omtrent het eigenlijke vraagstuk. Hierna ging ik aan de slag om onze afspraak visueel vast te leggen.

De afgelopen 2 maanden is het stil. Er waren geen fysieke afspraken en als er al wat stond, zijn deze verplaatst of afgelast. Ik merk dat mensen en bedrijven, waar mogelijk weer de draad oppakken in de nieuwe werkelijkheid. Bijna had ik weer een mooie visuele uitdaging te pakken, maar deze werd afgezegd voordat we elkaar gesproken hadden. Jammer, maar we gaan door .

Dus kom jij er niet uit, wil je overzicht creëren voor jezelf, of je medewerkers? Afspreken kan weer: op een veilige 1,5 meter afstand natuurlijk! De horeca is vanaf 1 juni weer bereikbaar. Ik doe graag een bakkie om de mogelijkheden met je te tekenen ✏️.

Tot snel, Yvette

Contact