HOPPS breidt diensten uit met de LEGO® SERIOUS PLAY® methode

LEGO SERIOUS PLAY

Afgelopen week heb ik me, samen met een toffe groep mensen ondergedompeld in de LEGO® SERIOUS PLAY® methode en materialen. Met als doel: het behalen van het officiële certificaat om deze methode als facilitator te mogen gebruiken.

Wat is LEGO® SERIOUS PLAY®?

Het is een innovatieve methode die uitnodigt om verhalen te vertellen, te denken in metaforen en vooral doen. Bouwen wordt ‘serious play’. Aan de hand van het maken van modellen worden structuren helder. Kun je visie, missie en strategie ontwikkelen en knelpunten blootleggen. En hiermee dus op zoek gaan naar oplossingen en antwoorden.

Na 4 dagen training bij Michel Cloosterman mag ik mij officieel facilitator noemen van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Dit is een mooie aanvulling op mijn visuele diensten en ik zie ook al veel mogelijkheden om de methode te combineren met het tekenen.

Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op. Dan kijken we hóe we jouw probleem het beste in kaart kunnen brengen en natuurlijk oplossen 🙂

LSP_CertifiedFacilitator_Logo

NB: LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO® Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website.